De Camping

Boerderijcamping Beekdal is gelegen op c.a. 2,5 km afstand van het dorp Borger. De camping beschikt over 15 plaatsen waarvan een variabel aantal voor seizoenplaatsen, allen voorzien van stroomaansluiting. Tevens is de camping uitermate geschikt voor huifkarovernachtingen. Op het veld voor de kortkampeerders bevindt zich een vuurplaats.

Boerderijcamping Beekdal is gelegen op 500 meter afstand van het bos waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de prachtige natuur.

Het sanitair bevindt zich op een centrale plek. In het damessanitair vindt u: 3 wasbakken, 3 toiletten, 1 douche en een aparte wascabine met een wastafel met warm water. Het herensanitair bestaat uit: 3 wasbakken, 2 toiletten, 1 urinoir, 1 douche en een aparte wascabine met een wastafel met warm water. Het sanitair wordt iedere dag schoon gemaakt. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een stortkoker voor het chemische toilet.

 

Er is een grote, gezellige kantine/serre met aanliggend terras. Op koude dagen brandt er in de serre een haardkachel zodat u daar lekker warm kunt zitten. In de kantine is fris te verkrijgen, een koffiemachine, magnetron en een kast vol met leesboeken. Naast de kantine bevindt zich de overdekte afwasplaat, de koelkast met het vriesvak waar u uw koelelemeten kunt invriezen, de wasmachine en een centrifuge.

 

Bekijk  onze prijslijst en aanbiedingen, of maak direct een reservering.

Prijslijst

Reserveren

OVER ONS

Boerderijcamping Beekdal wordt met liefde en gedrevenheid beheerd door de familie Pieters. Tegenwoordig staat Valesca Pieters aan het roer bij Boerderijcamping Beekdal.

valescapieters.nl

SCHRIJF REVIEW

Laat horen wat u van uw verblijf vond, zodat uw volgende nóg beter is.

Review schrijven

VOLG ONS